Scheiden kan uiteraard ook zonder advocaten

Scheiden kan uiteraard ook zonder advocaten

Gisteren kwam in een aflevering van Voor hetzelfde geld bij EEN de prijs van een echtscheiding aan bod. De programmamakers bekeken de verschillende mogelijkheden om te scheiden. Bekijk het fragment via deze link Scheiden kan in belgië op verschillende manieren, voor verschillende prijzen. Bemiddeling bij echtscheiding vormt veruit de goedkoopste oplossing en zorgt voor dezelfde waarde (een vonnis) als via de klassieke weg waarbij twee advocaten de partijen vertegenwoordigen. Ook op de vraag, "hoe snel kan een echtscheiding voltrokken worden" blijkt dat bemiddeling hoog scoort. Aangezien het conflictmodel wordt ingeruild voor het compromismodel is er ook op lange termijn na de scheiding nog een relatief hoog " tevredenheidsgevoel" over hoe de echtscheiding is verlopen.

Wilt u hierover meer uitleg, maak dan gerust een afspraak of neem contact op via het invulformulier. Ik help u graag verder.

Meer informatie kan U uiteraard ook terugvinden op deze website onder de rubrieken: wat is bemiddeling, wat doet een bemiddelaar en hoe verloopt bemiddeling. Tevens aangaande de praktische kant van de zaak kan u via deze link meer informatie vinden over wanneer bemiddeling kan en aan welke tarieven.


www.samenbemiddelen.besenioren - scheiden